Over ons

Van Daal Natuursteen realiseert totaaloplossingen in natuursteen

Met een uitgebreide voorraad maakt Van Daal Natuursteen een snelle levering in Nederland en België mogelijk!

U wenst een vloer die naadloos overloopt in een trap in hetzelfde materiaal? U wenst een lambrisering die doorloopt in de vloer? U wenst een bijhorende massieve openhaard of deuromlijsting, muurbekleding, vensterbanken, aanrechtblad of wastafelplateau? Een binnen- of buitenvloer met bijpassende raam- en deurdorpels, kortom de mogelijkheden voor natuursteen zijn eindeloos.

Mijn naam is Patrick van Daal en ik ben al meer dan 30 jaar steenhouwer. Samen met mijn vrouw Judith begon ik in 1998 voor mezelf. De laatste 15 jaar hebben wij ons met name gespecialiseerd in het verwerken van Belgisch Hardsteen. Een steensoort die zowel een moderne en strakke uitstraling als een nostalgische gevoel op kan wekken. Wij verwerken niet alleen het hardsteen maar hebben ook een ruime voorraad in de meest gangbare marmer en granietsoorten. Voor een aanrechtblad in composiet kunt u ook bij ons terecht.

In onze eigen steenhouwerij maken we alles zelf op maat, veelal nog op ambachtelijke wijze omdat de handmatige afwerking vaak het mooiste resultaat oplevert. Kom gerust eens een kijkje nemen in onze showroom om inspiratie op te doen.

"Natuursteen is een uniek en onvergelijkbaar afwerkingsmateriaal. De uitstraling is apart, het heeft een onmiskenbare meerwaarde voor elk vastgoed en het kent een breed toepassingsveld."